Na ruim 30 jaar bij 8 verschillende bedrijven in loondienst op kwaliteitsafdelingen gewerkt te hebben is in 2022 het moment gekomen om met mijn opgedane kennis en ervaring als zelfstandig consultant te beginnen.
De werkzaamheden die ik in deze verschillende functies uitgevoerd heb variëren van eenvoudig QC werk tot aan leiding geven over een kwaliteitsafdeling; het opstarten en begeleiden van proces- en/of kwaliteits-verbeterprojecten; het houden van interne audits en begeleiden externe audits; het opstellen en onderhouden kwaliteitshandboeken en het opstellen en uitvoeren van validatietrajecten; en alles wat er nog meer bij kwaliteitswerk in een levensmiddelenbedrijf komt kijken.
Mijn ervaring en passie ligt vooral bij vlees en vleesproducten. De dynamiek, met de bijkomende uitdagingen, die bij de vleessector hoort vind je vrijwel nergens anders. Graag wil ik mijn kennis delen en mijn ervaringen gebruiken om andere bedrijven te helpen met de soms pittige uitdagingen die kwaliteitssystemen van het bedrijfsleven vragen.
Alle werkzaamheden, van het eerste gesprek tot aan het bespreken van een rapport, wordt door mijzelf uitgevoerd. Dus vanaf het eerste contact tot aan de laatste punt in een rapport weet u met wie u te maken krijgt. Communicatielijnen zijn kort, flexibiliteit is hoog.
Mijn aanpak is een hands-on, no-nonsense aanpak. Elk advies of rapport wordt duidelijk geformuleerd met waar nodig heldere aanbevelingen.